« фольклорист » traduction en anglais

RU

« фольклорист » en anglais

volume_up
фольклорист [фольклорист] {m}

RU фольклорист
volume_up
[фольклорист] {masculin}

1. Linguistique

фольклорист
volume_up
folklorist {substantif}